Heb je last van.........

N

Heb je klachten die steeds terugkomen, steeds erger worden of zelfs niet meer overgaan?

Als er geen echte oplossing voor je klachten komt nemen ze vaak in heftigheid toe en op een gegeven moment accepteer je ze dan maar. Dit hoeft niet! Chronische klachten kunnen met enig geduld en doorzettingsvermogen verminderen en zelfs verdwijnen door een klassiek homeopathische behandeling.

N

Heb je weinig energie en élke dag een maandagochtendgevoel?

Als je in de overlevingsstand staat lijk je wel van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie te leven. Je bent moe en in het weekend of de vakantie herstel je niet meer voldoende. Veel mensen die bij me komen vertellen dat een toename van energie één van de eerste dingen is die ze merken.

Maak dus een afspraak als je energie een boost kan gebruiken!

N

Wil je of kun je geen medicijnen gebruiken?

Als je zwanger bent mag je een aantal medicijnen niet gebruiken, als je snel last hebt van bijwerkingen of zelfs allergisch bent voor medicatie moet je op zoek naar een andere oplossing.

Klassieke homeopathie kan die oplossing zijn. Er zijn geen bijwerkingen en je kan er niet allergisch op reageren.

Wil jij een duurzame oplossing voor je klachten?

  • Pak dan je problemen bij de oorzaak aan waardoor de oplossing blijvend kan zijn.
  • Verbeter je afweer en je herstelvermogen op een natuurlijke manier.

Met als resultaat:

  • Minder klachten en een algehele verbetering van je gezondheid.
  • Je voelt je sterker, staat enthousiaster in het leven en je ervaart meer veerkracht waardoor je problemen beter aankan.

Mijn doel is jouw gezondheid verbeteren waardoor je beter functioneert, je je gelukkiger voelt en je je doelen in jouw leven kan verwezenlijken.

 

Ik denk graag in oplossingen

Als ik mensen om mij heen vraag wat ze het meest kenmerkende aan mij vinden hoor ik vaak:

“Je neemt de tijd voor me, je hebt geduld en je doet de dingen uitgebreid en grondig.”

Ik hou inderdaad van puzzelen en uitzoeken.

Problemen kunnen ingewikkeld zijn en moeilijk op te lossen, maar moeilijk is niet onmogelijk! 

Wat hoor ik van cliënten terug?

Een werkende jonge man....

“Mijn omgeving zegt dat ik vrolijker ben, ik heb weer zin in het leven en kan ’s morgens beter mijn bed uit.”

Een moeder....

“Mijn kind hoeft geen antibioticakuren meer en kan weer zwemmen zonder meteen een oorontsteking te krijgen.”

Een vrouw in de overgang....

“Ik heb geen opvliegers meer en mijn blaasontstekingen zijn ook verleden tijd.”

Ervaringen van mijn cliënten

Keelontsteking bij mijn kind

Mijn dochter van 8 jr was de afgelopen maanden veelvuldig verkouden met koorts en had uiteindelijk zwaar ontstoken amandelen. Ik ben met haar bij de huisarts geweest en die schreef meteen antibiotica voor. Ik besloot echter eerst contact op te nemen met Victorine.

Na een uitgebreide amanese en onderzoek kreeg ik 3 kleine korreltjes die ze opgelost in water in moest nemen. Na 2 dagen was alles in haar keel genezen en had ze geen koorts meer.

Sindsdien gaat het stukken beter met mijn dochter en zit ze weer goed in haar energie!!! Hoe fijn is het om het op deze homeopathische manier op te lossen zonder dat er antibiotica aan te pas hoeft te komen.

Mariëlle, moeder

Ik was zo duizelig

Door verschillende omstandigheden raakte ik zowel figuurlijk als letterlijk uit balans. Ik kreeg enorm last van mijn evenwicht, kon amper mijn bed uit komen zonder een enorm draaierig gevoel in mijn hoofd. Kortom, mijn evenwichtsorgaan werkte niet goed. Ik heb rust gehouden en geprobeerd de draad op te pakken maar als er ook maar iets gebeurde in mijn leven werd ik weer dol en beroerd. Echt vreselijk!

Victorine heeft me d.m.v. klassieke homeopathie weer letterlijk en figuurlijk in balans gekregen. Mijn geduld heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik voel me op alle vlakken veel beter, heb meer energie en heb deze zomer zelfs een week gezeild. Nooit gedacht dat ik dat weer zou kunnen doen! Toen ik op het schip stapte, was mijn eerste gedachte, “ojee, mijn evenwicht”, maar het ging echter super!

Dit is nog steeds zo, Victorine bedankt!!!

Margreet, 54 jaar

Verzorgende

Doelgericht en afgestemd op jouw klachten

Ben je benieuwd of jij ook geholpen kan worden?

Stel gerust je vraag en neem contact op.

Veel gestelde vragen

Ik word ook regulier behandeld. Kan dat samen met homeopathie?

Een homeopathische behandeling kan uitstekend bestaan naast een reguliere behandeling en deze ook ondersteunen.

Moet ik stoppen met de medicijnen die ik slik?

Nee, homeopathische middelen gaan prima samen met reguliere medicatie. Je hoeft niet te stoppen met medicatie om resultaat te verkrijgen.

Stoppen of afbouwen van reguliere medicatie gaat altijd in overleg met de behandelend arts.

Hoe werkt klassieke homeopathie?

Een homeopathisch middel stimuleert je zelf-genezend vermogen. Het is niet nodig dat je in homeopathie gelooft of dat je de precieze werking ervan begrijpt: ook baby’s, kinderen en dieren reageren goed op klassieke homeopathie.

Wat kan ik doen ter voorbereiding van een consult?

Tijdens een consult zullen we uiteraard je klachten uitgebreid bespreken. Het individuele aspect van die klachten is erg belangrijk, aangezien homeopathie uitgaat van de hele mens en niet alleen van de klacht. Bijvoorbeeld die kleine dingen waardoor je klachten verbeteren of juist erger worden zijn voor een homeopaat belangrijke informatie. Vaak helpt het om hier van te voren al over na te denken en ze eventueel op te schrijven. Ook klachten en ziektes die je in het verleden hebt gehad of die in je familie voorkomen zullen aan bod komen.

Heb ik een verwijzing nodig van de huisarts?

Nee, dat is niet nodig. Je kunt gewoon een afspraak maken.

Wordt de behandeling vergoed?

De behandelingen worden vergoed door de aanvullende verzekering, afhankelijk van de polisvoorwaarden. Het eigen risico  van €385,00 geldt alléén voor de basisverzekering en wordt dus niet aangesproken.

Worden er dingen gemeten door een elektronisch apparaat?

Nee, ik werk niet met elektronische apparatuur. Een klassiek homeopaat is opgeleid om uit het unieke verhaal en de klachten van de patiënt een beeld te vormen en zoekt een homeopathisch middel uit dat past bij de individuele klachten en reacties die uit het gesprek naar voren komen. Op deze manier blijven de behandeling en de relatie tussen de therapeut en de patiënt heel direct en zit er geen apparaat tussen.

Is elke therapeut die met homeopathische middelen werkt klassiek homeopaat?

Nee. Homeopathische middelen zijn vrij verkrijgbaar, en als een therapeut hiermee werkt is hij of zij niet automatisch een klassiek homeopaat. Elke klassiek homeopaat heeft een gedegen studie van 5 of 6 jaar gevolgd aan één van de Nederlandse opleidingen in klassieke homeopathie. Hij of zij heeft zich  uitgebreid  verdiept en bekwaamd in de manier waarop Samuel Hahnemann (ruim 200 jaar geleden de grondlegger van klassieke homeopathie) en zijn opvolgers ziektes behandelden.

Ervaringen van mijn klanten

Help, een borstontsteking..

Ik heb goede ervaringen met Hamers Homeopathie.

Ik werd door een lactatiekundige i.v.m. een dreigende borstontsteking verwezen naar een homeopaat. Op korte termijn had ik een consult en een homeopathisch middel nodig. Victorine heeft een telefonisch spreekuur waarna ik het benodigde middel snel in huis had.

Ook voor mijn zoontje die waterwratjes had werkte de homeopathie snel. Victorine is kundig en vraagt goed door; ook reageert ze snel op vragen. Dat heb ik als erg prettig ervaren.

Ilse

Rouwverwerking en hooikoorts

Dankzij de behandeling van Victorine heb ik mezelf weer een heel stuk op weg weten te vinden. Ik zocht een hulpmiddel/therapie die mij kon helpen na het plotseling overlijden van mijn man. Victorine heeft me hierin enorm goed begeleid. Ik kreeg een homeopathisch middel om m’n gevoelens te kunnen voelen en een plek te geven. Als ik ergens vragen over had kon ik telefonisch advies vragen. Ik heb zo mijn eigen weg kunnen vinden in een stuk rouwverwerking.

Ook heeft de homeopathie me van mijn hooikoorts af geholpen en heb ik m’n menstruatieklachten onder controle.
De gesprekken met Victorine zijn altijd erg fijn, persoonlijk en neemt ze alle tijd voor de gesprekken. Uit elk gesprek volgen er weer eye-openers en dat doet me erg goed.

Ik raad iedereen aan om naar Victorine te gaan voor homeopatische behandelingen. Mij helpt het zowel voor psychische als medische klachten.

Chantal

Start met een gezonder leven!